Behandelingen

Dr. GRANDEL BEHANDELING

De basisbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Dr. Grandel en zijn altijd inclusief een ampul met werkstoffen aangepast aan uw huidtype.
Deze behandeling kan natuurlijk altijd aangevuld worden met een speciaal masker, verven wimpers en/of wenkbrauwen, harsen enz.

Hotstone massage

Hotstone is een combinatie van manuele massage en het masseren met stenen, dus een aanvulling op de bestaande massages. Stenen kunnen een waardevolle toevoeging zijn bij een massage en hebben een aantal goede eigenschappen, zoals het opnemen en afgeven van warmte, het gewicht, de structuur, de vorm en de hardheid. De stenen voor Hotstonemassage zijn meestal basaltstenen. Dit is gestolde lava, ze zijn dus door hitte ontstaan. De grote dichtheid en het hoge ijzer gehalte zorgen ervoor dat ze warmte goed vasthouden en langzaam afgeven. De basaltstenen komen over het algemeen uit zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden. Ze zijn door de natuur gevormd en dus niet getrommeld.
Een heerlijke warme belevenis.

AQUASSAGE

Aquassage is een vorm van massage waarbij u in rugligging op het met warm water gevulde kussen ligt. Het warme water van het kussen geeft een natuurlijke ontspanning en verzacht pijn in de spieren en gewrichten.

Het kussen vormt zich naar u lichaam en laat u op zacht wiegende manier genieten tijdens de massage. Het warmte-effect van het kussen zorgt voor een versnelling van de stofwisseling, een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Het verbetert de elasticiteit van het bindweefsel en gewrichtskapsels en ontspant de spieren en zenuwstelstel.

Zeer geschikt voor zwanger vrouwen (na 12 weken) en als je problemen hebt met op je buik liggen, maar toch een rugmassage wild.

(Prijzen kunt u vinden in onze prijslijst)